Producten

Producten en diensten van KULATEC omvatten verschillende onderdelen en installaties

Leidingsystemen
Of het nu gaat om alleen de kunststof leidingen of in het leidingsysteem opgenomen appendages als afsluiters, filters, pompen en vulpuntkasten: KULATEC ontwerpt, maakt en installeert ze.

Water- en luchtbehandeling
Industriële afvalwater- en luchtbehandelingsinstallaties, filter- en afzuigsystemen, membraaninstallaties: kunststof onderdelen van KULATEC vinden er hun plek en
zorgen voor probleemloos functioneren.

Doseerinstallaties en skidbouw
Ook voor doseerinstallaties en doseerkasten levert KULATEC onderdelen, naast complete systemen en skids . Voordat die de werkplaats verlaten, worden ze eerst volledig opgebouwd, afgeperst en getest.

Oppervlaktebehandeling
KULATEC ontwerpt en bouwt kunststof onderdelen voor installaties voor onder meer natlakken, galvaniseren, poedercoaten, anodiseren, thermisch verzinken en moffelen. Daarnaast transportsystemen en kraanbaansystemen.

Tanks en baden
Bij processen als natlakken, galvaniseren, poedercoaten, anodiseren en thermisch verzinken worden baden, opslagtanks, calamiteitenkelders en –vloeren gebruikt van kunststof. KULATEC ontwerpt en maakt die, geheel op maat, net als verwarmingssystemen en koelsystemen.

Besturingssystemen
Naast kunststof onderdelen en installaties bouwt KULATEC ook besturingen met schakelkasten en bekabeling.

KULATEC BV
Vlasakker 44-46
7761 RD Schoonebeek
T 0524 222666
M 06 3038 4236
E info@kulatec.nl